Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea i-a dat SMS lui Nicușor Dan cu emoticoane și textul 'Succes la locul 2': 'M-am bătut eu cu Băsescu și nu mă bat cu Dan?

stiripesurse.ro
Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, candidat PSD pentru un nou mandat, a declarat joi seară la Antena 3 că a primit de la candidatul PNL-USR-PLUS la primăria generală, Nicușor Dan, un SMS în care este invitată la o dezbatere, SMS la care a răspuns „cu emoticoane”.

„Mi-a dat azi-dimineata un mesaj, un SMS, era semnat de dansul, la ora 10.00, ca ma invita la 11.00 la o dezbatere la un depou STB ca aflase ca merg acolo. Cred ca sunt sicane. E sfatuit de consilierii sai sa ma sicaneze. Pe mine ma amuza. Consilierii sai il sfatuiesc sa faca o astfel de guerilla.

M-am batut eu cu dl Basescu care era presedinte si care m-a amenintat ca nu o sa-mi mai vina sotul acasa si nu ma bat cu dl Dan care s-a ascuns 3 luni in starea de urgenta?

I-am raspuns la SMS. I-am raspuns ca daca sta atat de bine in sondaje, asa cum zice Orban, de ce mai vrea intalnire cu mine? I-am raspuns razand, cu emoticoane. 'De ce sunteti atat de disperat sa va intalniti cu mine daca va sustin 3-4 partide, institutiile?' Cu glumite, zambete. Trebuie sa fim relaxati, cu moral bun, altfel ne imbolnavim. Am semnat 'Gabriela Firea, viitorul primar. Succes la locul 2'”, a declarat Gabriela Firea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.