Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: Social-Democrații propun cea mai profesionistă listă de candidați

firea

Pentru locurile considerate eligibile în raport cu scorul pe care și l-a propus, Alianța PSD-UNPR-PC a asigurat un raport echilibrat între candidații care sunt în prezent membri ai Parlamentului European și cei care se vor afla la primul mandat. Cu toții sunt însă caracterizați de un înalt profesionalism, iar cv-urile lor stau mărturie pentru compatibilitatea deplină dintre pregătirea candidaților și activitatea pe care urmează să o desfășoare la Bruxelles și Strasbourg.

Astfel,  cei 8 ani în care a ocupat funcția rector al Universității Politehnice București și poziția actuală de președinte al Senatului aceleiași instituții de învățământ superior vorbesc de la sine despre pregătirea academică a dnei Ecaterina Andronescu, după cum doctoratul în științe politice, funcțiile de decan și apoi șef de catedră ”Relații internaționale” la SNSPA îl recomandă cu prisosință pe dl Ioan Mircea Pașcu. De asemenea, dna Viorica Dăncilă este absolventă a unui master cu tema ”Spațiul public european”, iar dl Cătălin Ivan a susținut, la rândul său, două mastere, ”Management politic” și ”Afaceri internaționale”.

Dincolo de pregătirea profesională, candidații Alianței PSD-UNPR-PC  se pot lăuda și cu o vastă experiență dată de pozițiile ocupate, de-a lungul timpului, în instituții ale administrației centrale din România sau în instituții europene. Astfel, dna Corina Crețu a fost consilier prezidențial, deputat, senator, euro-obeservator și deputat în Parlamentul European, dna Daciana Sârbu a fost președinte al Autorității Naționale pentru Tineret, deputat și apoi europarlamentar, dna Maria Grpaini și dl Dan Nica au fost miniștri în guvernul României, iar lista nu se oprește aici.

Prin calitatea deosebită a candidaților pe care îi propune pentru alegerile europarlamentare, Alianța PSD-UNPR-PC dă dovadă de respect atât pentru cetățenii României, ale căror interese vor fi reprezentate cu cinste și profesionalism,  cât și pentru Parlamentul European, ceea ce va conduce la un plus de apreciere pentru România în Uniunea Europeană.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.