Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: 'Somez Guvernul PNL Ludovic Orban să renunțe la a-i apăra pe pedofili!'

Gabriela Firea, Madrid, Primar Bucuresti

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, acuză Guvernul că acționează împotriva propriilor cetățeni, după decizia de a contesta la CCR legea prin care se măresc pedepsele pentru violatori și pedofili. Firea îi cere lui Orban să renunțe la acest demers.

„Somez Guvernul PNL Ludovic Orban să renunțe la a-i apăra pe pedofili! Drepturile copiilor trebuie apărate, nu cele ale agresorilor sexuali! Cer imperativ Guvernului liberal să revină asupra deciziei de a contesta la Curtea Constituțională legea care înăsprește pedepsele celor care comit agresiuni sexuale asupra minorilor.

Trag un puternic semnal de alarmă asupra efectelor pe termen lung pe care le va avea o astfel de decizie, în condițiile în care România se confruntă cu un număr mare de violuri sau cazuri de maltratare sexuală a minorilor.

Domnule prim-ministru Orban, perseverența dumneavoastră în greșeală este periculoasă pentru societate, tăcerea în acest caz, ca, de altfel, în toate situațiile dificile, înseamnă lașitate și complicitate.

Deveniți, pe zi ce trece, un Guvern care acționează împotriva propriilor cetățeni.

Suntem în al doisprezecelea ceas: criza sanitară deplorabil gestionată produce efecte pentru toată societatea, iar copiii sunt ținte directe ale greșelilor guvernamentale.

Este imperativ să ne îndreptăm grija și preocuparea către protejarea drepturilor copiilor, fie că acest lucru înseamnă siguranță, servicii medicale sau educație de calitate.

Solicit ferm Guvernului și prim-ministrului Ludovic Orban o dezbatere serioasă asupra pregătirii începerii noului an școlar, în condiții de siguranță sanitară.

Domnule prim-ministru Orban, faptul că ignorați problemele reale, nu înseamnă că ele nu există! Cetățenii se confruntă cu ele zi de zi și așteaptă soluții”, scrie Firea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.