Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea: Suntem în grafic cu toate pregătirile pentru Euro 2020 şi nu există întârzieri; delegaţiile UEFA vin şi verifică desfăşurarea activităţilor

evz.ro
gabriela firea congres PSD

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, caree s-a întâlnit, vineri, cu ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, şi cu fostul internaţional Gheorghe Popescu, pentru discuţii privind proiectele pe care municipalitatea le pentru Turneul Final UEFA Euro 2020, susţine că până în prezent nu există întârzieri, autorităţile fiind în grafic cu toate pregătirile, iar delegaţiile UEFA vin lunar la Bucureşti şi verifică desfăşurarea acţiunilor prevăzute în program. ”Acest eveniment sportiv de anvergură internaţională reprezintă pentru capitală României o oportunitate extraordinară de promovare a sportului, de dezvoltare a infrastructurii sportive, precum şi de promovare a României că destinaţie turistică şi de investiţii. În dublă să calitate de oraş-gazdă şi de administrator al Arenei Naţionale, Primăria Bucureşti a luat deja o serie de măsuri pentru că organizarea Turneului Final UEFA EURO 2020 să se defaşoare în cele mai bune condiţii şi cu respectarea tuturor cerinţelor impuse de forul sportiv european. Pe parcursul evenimentului ne aşteptăm să fim vizitaţi de un număr mare de turişti şi de peste 120.000 de suporteri. Obiectivul nostru este acela de a asigura cele mai bune condiţii de desfăşurare a evenimentelor fotbalistice, din toate punctele de vedere: siguranţă şi securitate, mobilitate, timp liber. Până în prezent nu avem întârzieri, suntem în grafic cu toate pregătirile, iar delegaţiile UEFA vin lunar la Bucureşti şi verifică desfăşurarea acţiunilor prevăzute în program", a declarat Firea.

Ea a reamintit că Municipalitatea a înfiinţat un serviciu dedicat acestui eveniment, o structură de management de proiect cu atribuţiuni în implementarea cerinţelor UEFA şi a definitivat planurile de infrastructura pentru pregătirea Campionatului European, mai ales că, în cea mai mare parte a timpului, fanii se vor afla în afara stadionului. "Având în vedere că Primăria Bucureşti are în acest proiect dublă calitate, de proprietar al Arenei Naţionale şi organizator al activităţilor locale (oraş-gazdă), Municipalitatea va elabora un concept de Oraş-Gazdă, document strategic care descrie în amănunt organizarea evenimentelor din cadrul Turneului Final UEFA EURO 2020, care va avea că teme principale: administrarea proiectului, activităţi comerciale, Fan-Zone, promovare, experienţă spectatori, mobilitate, siguranţă şi securitate. Totodată, împreună cu specialiştii UEFA, s-au identificat locaţii Fan-Zone şi spaţii de vizionare în Piaţa Constituţiei şi Piaţa George Enescu, intenţionându-se şi amenajarea altor 4-5 spaţii de vizionare", susţine Primăria Capitalei, într-un comunicat transmis după întâlnirea Gabrielei Firea cu ministrul Ioana Bran.

De asemenea, Primăria susţine că sunt continuate investiţiile în reţeaua de transport şi vor fi reabilitate complet căile de acces către Arenă Naţională, conform newsro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.