Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Firea, un nou atac la Alina Gorghiu

firea gabriela

Purtătorul de cuvânt al PSD, Gabriela Firea, a criticat marți atitudinea liberalilor față de introducerea cardului de sănătate și a subliniat că din noul PNL face parte și Lucian Duță, fost președinte al CNAS, pe care îl consideră vinovat de întârzierea implementării cardului de sănătate.

"Am văzut că cei din PNL, prin vocea doamnei Gorghiu, continuă să aibă o atitudine distructivă față de lucrurile bune pe care această guvernare le-a adus în ultimii ani. Din păcate, PNL a ales să se dezică de ceea ce s-a făcut și să îmbrățișeze politicile PDL, despre care toată lumea știe cât de mult rău au adus în România. Există acum o falsă preocupare din partea PNL pentru cardul de sănătate. Îi amintesc doamnei Gorghiu că acest Guvern a introdus cardul de sănătate și va depune toate eforturile pentru ca cetățenii să aibă cunoștință de modul în care el trebuie folosit. În schimb, cei din noul PNL îl au în rândurile sale pe Lucian Duță, cel care a irosit fonduri publice și a întârziat introducerea cardului de sănătate", a afirmat Firea într-un comunicat.

Potrivit acesteia, actuala guvernare a folosit fondurile publice în primul rând pentru a finaliza proiectul cardului de sănătate, "nu pentru a umple buzunarele clienților politici, prin false contracte de publicitate".

Copreședintele PNL Alina Gorghiu acuză Guvernul de lipsă de comunicare publică susținută cu privire la beneficiile cardului de sănătate, arătând că astfel se demonstrează că politicile guvernamentale nu au la bază nicio strategice.

"Faptul că nu a existat o comunicare publică susținută pentru a aduce la cunoștința populației beneficiile cardului național de sănătate, modul în care acesta se utilizează și ce ar trebui să știe fiecare român în parte ne demonstrează încă o dată că politicile publice ale Guvernului Ponta nu au la bază nicio strategie", afirmă Alina Gorghiu, potrivit unui comunicat remis marți de PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.