Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Zoană: L-a auzit cineva pe Iohannis vreodată lăudând succesele României?

Gabriela Zoană

Europarlamentarul PSD, Gabriela Zoană, susține că președintele României, Klaus Iohannis, are un comportament imatur bazat pe propriul interes politic.

''Acum câteva luni președintele Iohannis lovea în imaginea României și oferea președinția Consiliului Uniunii Europene unei alte țări, Finlanda, care se și oferise să o preia.

După o lună și jumătate de la preluarea președinției, România performează în fruntea Consiliului Uniunii Europene și deja a finalizat negocierile și a închis 47 de dosare, unele dintre ele destul de importante. Ritmul de rezolvare a acestor dosare este mult peste ritmul pe care l-a avut președinția austriacă, iar comparația cu Austria ne onorează și ne motivează să continuăm în același ritm până la finalul mandatului.

Sunt succese importante ale României și, dincolo de orice lipsă de reacție în orice direcție și pe orice subiect a președintelui României, aș dori să remarc ceva: l-a auzit cineva, într-un context sau altul, pe Klaus Iohannis lăudându-și țara pentru performanțele ei în fruntea Consiliului Uniunii Europene? NU!

Citește și: Comisia pentru sănătate din Senat a dat aviz favorabil pentru recunoaşterea gărzilor personalului medical ca vechime în muncă

Este vorba despre un comportament imatur al unui om care acționează strict după propriul interes politic și nu în slujba interesului tuturor românilor.

Aștept ziua în care Iohannis va convoca jurnaliștii acreditați la Cotroceni pentru declarații de presă și va anunța succesele României la președinția Consiliului Uniunii Europene sau măcar succesele economice ale României, țara care în 2018 a obținut o creștere de 4,1%, fiind a patra din Uniunea Europeană din acest punct de vedere.

Probabil că nu o va face niciodată. Ne vor lăuda, ca de obicei, străinii, întrucât președintele României este prea narcisist ca om politic și prea egocentric pentru a admite că Guvernul României obține succese notabile în Europa.'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.