Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gabriela Zoană: Sper ca Monica Macovei să nu se mai regăsească în nicio funcție de reprezentare a intereselor României

Gabriela Zoană

Eurodeputatul Gabriela Zoană speră ca Monica Macovei să nu se mai regăsească în nicio funcție de reprezentare a intereselor României.

''Totuși, deși în întrunirea Comisiei pentru Libertăți Civile, Justiție și Afaceri Interne din Parlamentul European urmau să se dezbată subiecte importante, precum criza migrației, întărirea securității frontierelor Uniunii sau creșterea coeziunii între instituțiile europene cu rol pe partea de justiție și afaceri interne, noi, eurodeputații români, a trebuit să răspundem demersurilor anti-naționale ale aceluiași personaj care-și atacă constant țara de origine, care nu a știut decât să pună piedici României oriunde a putut, atât în Comisia LIBE, cât și în plenul Parlamentului European.În Comisia LIBE a Parlamentului European doamna Ministru Carmen Dan și domnul Ministru Tudorel Toader au prezentat prioritățile României la Președinția Consiliului Uniunii Europene. Am avut plăcerea să văd conturată viziunea României în ceea ce privește justiția și afacerile interne în perioada deținerii de către țara noastră a Președinției rotative a Consiliului Uniunii Europene.

Citește și: Ziua Unirii Principatelor Române: Palatul Cotroceni va fi iluminat în culorile drapelului

Sper ca această doamnă, fost procuror comunist, așa cum au aflat ieri și membrii Comisiei LIBE, dacă încă nu se convinseseră, să nu se mai regăsească în nicio funcție de reprezentare a intereselor României. Singurele realizări în ultimii 5 ani ale acestui personaj, așa cum a demonstrat-o în nenumărate rânduri, au fost acelea de a se opune intereselor naționale, de a vota împotriva propriei țări și de a trăda încrederea celor care au votat-o pentru a ajunge europarlamentar.

Monica Macovei a arătat încă o dată că mecanismele și procedurile europene îi sunt străine și că nu are capacitatea de înțelegere a unor reguli politice și democratice care privesc implementarea unor norme la nivel european și național'', potrivit unui comunicat remis STIRIPESURSE.RO.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.