Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafă de PROPORTȚII - Primarul Timișoarei a TĂIAT cablurile de internet și a lăsat Inspectoratul Școlar fără servicii în zi de simulare la Bacalaureat

www.renasterea.ro
Nicolae Robu

Situație disperată la Inspectoratul Școlar Județean Timiș după ce primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a tăiat cablurile de internet din centrul orașului, chiar cu o seară înainte de simularea pentru examenul de Bacalaureat. Măsura excentricului edil vine după ani buni în care municipalitatea a somat și amendat operatorii de cablu să își ducă în subteran materialele cu care furnizează servicii. Totul a fost în zadar, operatorii neputând fi obligați sub nicio formă decât prin măsura extremă la care a recurs edilul timișorean ieri seară, sub ochii presei. Măsura a avut însă și efecte neprevăzute pe care edilul nu și le-ar fi dorit.

Citește și: Curtea de Conturi DĂ DE GOL Guvernele Tudose și Grindeanu - Fondul aflat la dispoziția executivului, MĂRIT de șase ori în 2017

Şefa ISJ Timiş, Aura Danielescu, a anunţat că instituţia pe care o conduce a rămas, marţi, fără internet, într-o zi în care are loc simularea pentru examenul de Bacalaureat şi înscrierea pentru clasa pregătitoare.

"Încercăm să identificăm soluţii, după ce Primăria Timişoara a tăiat cablurile de internet din centrul oraşului. Astăzi este simulare pentru Bacalaureat şi înscriere pentru clasa pregătitoare, iar noi am pierdut legătura cu şcolile şi cu Ministerul Educaţiei Naţionale pe canalele securizate. A fost tăiată şi soluţia de back-up. Mâine continuă simularea pentru examenul de bacalaureat, iar şcolile din centru vor descărca subiectele pe stickuri, sperăm. Lăsăm să finalizăm proba de azi şi ne mobilizăm să găsim soluţii pentru proba de mâine", a declarat Aura Danielescu, conform News.ro.

Luni seara, muncitori de la Primăria Timişoara şi primarul Nicolae Robu au tăiat cablurile aeriene ale operatorilor de internet şi televiziune, după ce timp de mai mulţi ani aceştia au fost avertizaţi de municipalitate să introducă în subteran cablurile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.