Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GAFĂ de proporții a unui general SUA: generează NEBUNIE în Orient

pentagon

Scrisoarea trimisă de comandamentul SUA din Irak către autoritățile de la Bagdad este o ciornă prost formulată, a declarat a declarat, luni, șeful Statului Major General al forțelor militare americane, generalul Mark Milley, relatează site-ul agenției Reuters.

Citește și: Anticipate pe 14 iunie, simultan cu alegerile locale: variantă avansată de Orban + calendarul prezentat de șeful PNL / VIDEO

"Prost formulată, sugerează o retragere. Acest lucru nu se întâmplă", a declarat generalul Mark Milley, subliniind că nu se plănuiește retragerea forțelor americane.

Milley a explicat că scopul scrisorii era de a explica forțelor armate irakiene că mișcările trupelor americane din Irak au crescut în ultimele zile, inclusiv transportul aerian de forțe între diverse baze din Irak, dar și din Kuwait în Irak.

"Este o greșeală făcută cu bună credință de oameni care încearcă să facă lucrurile corecte în situații extrem de dinamice, etc. Nu ar fi trebuit să fie trimisă", a adăugat generalul american.

Armata americană a transmis, luni seară, Guvernului de la Bagdad că se va repoziţiona în sensul unei retrageri în siguranţă a trupelor din Irak, informație infirmată de secretarul american al Apărării, Mark Esper.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.