Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafa de proportii: Vaslui s-a pregatit de alegeri EUROPARLAMENTARE

alegeri

Dupa nenumarate gafe din campania electorala, cireasa de pe tort vine de la Vaslui. Birourile electorale ale celor 516 sectii de votare din judet nu s-au pregatit de alegeri prezidentiale, ci de alegeri europarlamentare, potrivit proceselor verbale de "investire si completare".

BEJ Vaslui a sesizat insa eroarea de pe procesele verbale care anuntau "Alegeri pentru Parlamentul European" si a dispus indreptarea acesteia.

"Se dispune îndreptarea erorii materiale în procesele-verbale de învestire şi completare a birourilor electorale ale secţiilor de votare, în sensul că în loc de "alegeri pentru Parlamentul European” se va scrie şi se va avea în vedere "alegeri pentru Preşedintele României”, se arată în hotărârea BEJ.

Gafa este pusa de presedintele BEJ Vaslui pe seama volumului mare de munca pe care l-au avut in vederea pregatirii alegerilor.

"Este o simplă greşeală, care s-a îndreptat printr-o hotărâre a BEJ. Aceasta a apărut din cauza volumului foarte mare de muncă din cadrul Biroului Electoral Judeţean”, a declarat, sâmbătă, corespondentului Mediafax preşedintele BEJ Vaslui, Elena Simionescu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.