Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gafe pe bandă rulantă în Guvern: A venit rândul unui alt ministru 'să faulteze' limba română

Dancila guvern Victoria

Gafe pe gandă rulantă în Guvern. A venit rândul unui alt ministru să 'faulteze' limba română. Din păcate, este vorba chiar despre ministrul Educaţiei, Valentin Popa. Prezent la dezbaterea moţiunii simple depuse de PNL împotriva sa, Valentin Popa s-a făcut remarcat cu o nouă greșeală gramaticală, atunci când a vorbit despre preocuparea sa pentru problemele din educație.

Citește și: Investiție URIAȘĂ! Ce mare combinat din România a fost modernizat

„Astăzi sunt aici şi în calitate de ministru şi în calitate de tată. (…) Această dublă calitate mă obligă să fiu extrem de preocupat de problemele învăţământului, de ce se duc copiii la şcoală şi ce fac acolo, cum fac şcoala. Şi de aceea, în aceste zile, voi definitiva o listă a unui consiliu consultativ care să se ocupe de cele mai importante probleme ale educaţiei româneşti. Inclusiv o nouă lege a educaţiei, dar şi celelante probleme care sunt legate de numărul de ore pe săptămână ale elevilor, de numărul de discipline, creşterea numărului de discipline (…)”, a spus ministrul Educaţiei, Valentin Popa, conform mediafax.

Citește și: În sfârșit, românii cu rate primesc o veste bună! Anunțul făcut, AZI, Banca Națională a României

Întrebat dacă forma corectă este „celelante" sau „celelalte", Valentin Popa s-a eschivat. „Vă rog să mă credeţi că am dat în viaţa mea foarte multe examene şi nu voi da în continuare examen", a spus acesta. În discursul său, ministrul Educaţiei a afirmat şi că "a fost anunţat că în peste 1.100 de şcoli a fost boicotată simularea, dar de fapt în 25 de şcoli nu s-a putut susţine evaluarea naţională".

Fostul ministru al Educaţiei, Liviu Pop, a fost, la rândul său, protagonistul unor momente hilare când a 'faultat' limba română.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.