Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gala Recunoastere Pentru Sprijin la start

Colegiul National Pentru  Protectia Consumatorilor Europeni, Asociatia Nationala pentru Protejarea Consumatorilor „Mutatis Mutandis” si Universitatea Europei de Sud-Est Lumina organizeaza prima gala nationala  in care sunt recunoscute meritele celor ce prin profesionalism, inovare si daruire au contribuit la o lume mai buna, pe baza principiilor sociale .

Gala „Recunoastere Pentru Sprijin’’! este moderata de actrita Ioana Ginghina, cunoscuta sustinatoare a cauzelor sociale.

Speacker in cadrul evenimentului „ Recunoastere pentru Sprijin!” este doamna Ambasador al Anteprenoriatului Feminin din Romania, Rodica Mioara Toth, si ne va vorbi despre Puntea De Legatura Dintre Autoritatile Publice Si Antreprenoriat.

In cadrul evenimentului  domna VERGINIA VEDINAS - membru al Curtii de Conturi, seful departamentului Juridic din cadrul Curtii de conturi va fi gazda unui work shop intitulat:” Administratia Publica in slujba cetateanului; conlucrarea dintre stat si societatea civila.”

Invitat special este trainerul barista Laurentiu Stefan, care va face o demonstratie despre cum se face arta in ceasca de cafea pe fond muzical asigurat de Cvartetul Caprice.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Stiripesurse.ro si Radio Romania Actualitati.

Gala” Recunoastere pentru Sprijin’’ va avea loc marti, 25 noiembrie ora 17:00, in campusul Universitatii Europei de Sud-Est Lumina, situat in Soseaua Colentina 64B sector 2..

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.