Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Galatasaray îi oferă lui Eboue un post de antrenor secund în cadrul clubului

www.adevarul.ro
Emmanuel Eboue

Clubul Galatasaray îi oferă fotbalistului Emmanuel Eboue, care a mărturisit zilele trecute că este într-o situaţie financiară extrem de dificilă, un post de antrenor secund în cadrul clubului, informează Futbol Arena.

Potrivit sursei citate, Eboue ar urma să devină antrenorul secund al echipei under 14 a grupării din Istanbul.

“Eu am aflat în vestiar ce i s-a întâmplat lui Eboue. Vom face tot ce vom putea pentru el”, a declarat tehnicianul Fatih Terim, duminică, după meciul de campionat cu Gozpete, potrivit News.ro.

Emmanuel Eboue, în vârstă de 34 de ani, a declarat într-un interviu pentru Sunday Mirror că după o carieră în care a câştigat milioane de euro, acum este într-o situaţie extrem de dificilă, care l-a făcut chiar să se gândească la sinucidere. În 2016, el a fost suspendat un an pentru că nu i-a plătit fostului său agent Sebastien Boisseau suma de un milion de euro. În prezent,el nu poate juca fotbal din cauza problemelor de sănătate şi este ruinat după divorţul de soţia sa Aurelie.

A ajuns să se ascundă de portărei în locuinţa sa din nordul Londrei, deoarece au trecut câteva săptămâni de la termenul de predare a casei către fosta sa soţie. Uneori doarme pe podea, în casa unui prieten, călătoreşte cu autobuzul şi îşi spală rufele la mână, neavând maşină de spălat.

“Nu îmi permit un avocat. Sunt în casă dar sunt speriat, pentru că nu ptiu când va veni poliţia. Uneori sting luminile pentru că nu vreau ca oamenii să ştie că sunt înăuntru. Am suferit pentru a cumpăra casa, dar acum sunt speriat”, a spus el.

Emmanuel Eboue a jucat la echipe importante, ca Arsenal (2004-2011) şi Galatasaray (2011-2016), şi a fost international Ivorian în perioada 2004-2013 (79 de meciuri, trei goluri).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.