Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Galați: opt cartiere au rămas fără apă după o avarie la rețeaua electrică

apa calda

O parte importantă a orașului Galați a rămas fără apă din cauza unei avarii la rețeaua electrică. Pana de curent a oprit stația de pompare a apei care alimentează opt cartiere ale municipiului. Sunt afectați zeci de mii de gălățeni care locuiesc sau muncesc în zona afectată, relatează Mediafax.

Avaria la rețeaua electrică s-a produs joi și a fost anunțată de operatorul local care furnizează apă în Galați. Din cauza defecțiunii, una dintre stațiile de pompare a apei din orașul Galați s-a oprit lăsând fără apă partea de nord-vest a municipiului. În total, sunt afectate opt cartiere unde se află numeroase blocuri.

„O avarie pe rețeaua de alimentare cu energie electrică a SDEE a afectat funcționarea Stației de Repompare Filești. Sunt afectate de lipsa apei cartierele: sat Filești, Micro 13, 38, 39, 40 și I.C.Frimu, Aurel Vlaicu, Micro 14 parțial”, au anunțat reprezentanții societății Apă Canal.

Citește și: Avocatul Radu Chiriță, analiză tranșantă și tristă despre alegeri: 'Școala vieţii poate l-o fi ridicat pe Steve Jobs, dar pe milioane i-o dus în puşcării'

După remedierea avariei la rețeaua electrică, stația de repompare a apei are nevoie de o perioadă de timp pentru a fi pusă în funcțiune. Echipele de specialiști intervin la fața locului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.