Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Galaţi: Şapte bărbaţi implicaţi într-o altercaţie violentă, după un accident; patru au fost reţinuţi

Facebook
bataie

Patru bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti în urma unei altercaţii violente la care au participat şapte persoane, după ce autovehiculele în care se aflau au intrat în coliziune, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Galaţi.

Potrivit sursei citate, Secţia 5 Poliţie Galaţi a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Malul Brateş din localitate, are loc un conflict între mai multe persoane.

Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, din primele verificări constatând că şapte bărbaţi, cu vârste cuprinse între 21 şi 45 de ani, s-ar fi agresat reciproc, după ce, autoturismul şi autoutilitara cu care circulau ar fi intrat în coliziune, informează Agerpres.

În urma conflictului, a rezultat distrugerea parţială a autoturismului şi rănirea a două persoane, dintre care una a necesitat spitalizarea.

Continuând verificările, poliţiştii au stabilit că un tânăr, de 21 de ani, care se afla la volanul autoutilitarei, nu deţine permis de conducere, autovehiculul fiindu-i încredinţat de tatăl acestuia, aflat pe scaunul din dreapta faţă, pentru a-l conduce.

Cei doi au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, fiind cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi conducere fără permis, respectiv încredinţarea unui vehicul pentru a fi condus, unei persoane despre care se ştie că nu posedă permis de conducere.

De asemenea, alţi doi bărbaţi, de 32 şi 35 de ani, aflaţi în autoturism, au fost reţinuţi, fiind cercetaţi pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cei patru vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi cu propunere de arestare preventivă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.