Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GALERIE FOTO - Accident MORTAL în București: doi minori, loviți de o mașină; șoferul a fost aproape LINȘAT de oamenii ajunși la fața locului

captura youtube
accident Strada Mentiunii

UPDATE: Poliţiştii Brigăzii Rutiere anunţă că un accident a avut loc pe strada Menţiunii, din sectorul 2 al Capitalei, unde un şofer ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers şi a intrat in coliziune cu un stâlp, iar din impact maşina a fost proiectată în gardul unui imobil unde a accidentat doi minori. Potrivit Poliției, un copil de 6 ani a murit, iar un altul este în stare gravă.

Ulterior, mai multe persoane ar fi exercitat violenţe asupra conducătorului auto şi pasagerului, fapt pentru care în cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe, informează News.ro.

Citește și: Europenii pot mânca viermi în siguranță! UE a aprobat utilizarea lor: pot fi puși chiar și în pâine

Informațiile inițiale: „În jurul orei 15:40, Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe strada Mentiunii.

Din primele informaţii, conducatorul unui autovehicul care se deplasa pe str.Mentiunii ar fi pierdut controlul asupra directiei de mers şi a intrat in coliziune cu un stâlp iar din impact autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil unde a accidentat doi minori care au fost transportati la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

După producerea accidentului rutier, atât conducătorul auto cât şi pasagerul au fost transportati la spital pentru îngrijri medicale. Se efectuează cercetarea la fata locului în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier.

Citește și: CTP îl face PRAF pe Klaus Iohannis: 'Ești ridicol și jenant. E de-a dreptul grotesc!'

Urmare evenimentului rutier, mai multe persoane ar fi exercitat violenţe asupra conducătorului auto şi pasagerului, fapt pentru care în cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.

Cercetările sunt efectuate de Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, arată un comunicat de presă al Brigăzii Rutiere.

Sursa foto: Facebook.com

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.