Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

GALERIE FOTO - Accident rutier grav la Cluj: un tânăr de 20 de ani este în stare critică

accident jucu de mijloc, cluj

O autospecială cu modul de descarcerare și două echipaje SAJ au intervenit în această dimineață pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier, produs pe raza localității Jucu de Mijloc din județul Cluj.

Solicitarea pentru intervenția pompierilor fost înregistrată în jurul orei 5.50, iar la locul accidentului, salvatorii au găsit două autoturisme avariate și un tânăr aflat în stare de inconștiență și încarcerat într-una dintre mașinile implicate în accident.

„Pompierii au folosit utilajele hidraulice pentru a debloca portiera autoturismului și l-au extras din autoturism cu echipamentele speciale, astfel încât să nu-i fie agravate leziunile suferite. Tânărul de cca 20 de ani a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

De asemenea, la locul accidentului a fost acordat primul ajutor calificat unei tinere în vârstă de cca 20 de ani, care, la prima evaluare, prezenta afecțiuni ușoare și a fost transportată la spital pentru investigații suplimentare”, au declarat reprezentanții ISU Cluj.

Citește și: INEDIT Confesiunile unui călugăr în timpul pandemiei: Mi-e frică de o viitoare ‘castă a talibanilor’ ortodocși! .

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.