Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Garda de Mediu Constanţa a amendat cu 50.000 lei proprietarul unui teren, pentru depozitare ilegală de deşeuri

garda de mediu

Proprietarul unui teren din apropierea rafinăriei de la Midia Năvodari pe care erau abandonate mormane de deşeuri şi resturi de materiale de construcţii a fost amendat cu 50.000 de lei de către comisarii Gărzii de Mediu Constanţa, în zonă fiind descoperit şi un vehicul de mare tonaj încărcat cu deşeuri din demolări, iar societatea care îl deţine a primit, de asemenea, două sancţiuni de 20.000 de lei, potrivit Agerpres.

Conform unei informări transmisă luni de Garda Naţională de Mediu Constanţa, proprietarul terenului respectiv a primit amenda de 50.000 de lei "pentru neluarea măsurilor de prevenire a abandonării deşeurilor şi neasigurarea salubrizării proprietăţii".

Comisarii de mediu constănţeni, care au fost ajutaţi în această acţiune şi de către colegi detaşaţi de la Comisariatul Judeţean Suceava, au stabilit şi măsuri pentru curăţarea terenului, predarea şi transportul deşeurilor, cu respectarea prevederilor legale în domeniul gestionării deşeurilor.

"Totodată, pe terenul în cauză a fost identificat un autovehicul de mare tonaj încărcat cu deşeuri din construcţii şi demolări. Proprietarul mijlocului de transport, o societate comercială, a primit două sancţiuni în valoare de 20.000 lei pentru încălcarea prevederilor legale privind transportul deşeurilor", menţionează sursa citată.

Garda Naţională de Mediu Constanţa mai adăuga că astfel de acţiuni vor continua în judeţ, având ca scop şi prevenirea abandonării deşeurilor în locuri nepermise.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.