Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gazzetta dello Sport spune ce a remarcat la Simona Halep: 'Tenis sublim, cel mai bun meci din turneul feminin'

www.digisport.ro
Simona Halep

Cotidianul italian Gazzetta dello Sport a scris, joi, că Simona Halep s-a impus în întâlnirea cu Angelique Kerber după un meci spectaculos, cel mai bun din turneul feminin la Australian Open.

"A fost tenis spectacol în a doua semifinală, câştigată, scor 6-3, 4-6, 9-7, de Simona Halep în faţa germanei Angelique Kerber. Halep a început ca o rachetă, a condus cu 5-0, dar Kerber a reuşit să revină la 5-3, deşi românca s-a impus în set cu 6-3. Kerber nu s-a lăsat şi la 3-1 în setul doi pentru Halep, românca a început să piardă teren şi să nu mai fie atât de precisă. A fost momentul trezirii pentru Kerber, care a strâns din dinţi şi a reuşit să câştige setul. În setul trei, Halep a dus scorul la 5-3, dar Kerber a reuşit să anuleze două mingi de meci şi a dus scorul la 6 egal. La 8-7, Halep a reuşit să transforme mingea de meci, după două ore şi 20 de minute de tenis sublim, cel mai bun meci din turneul feminin", a scris sursa citată, conform News.ro.

Citește și: Imagini IMPRESIONANTE publicate de cei de la Australian Open, după calificarea senzațională a lui Halep, în finală: 'Pur şi simplu prea bună' - VIDEO

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat pentru prima dată în finala Australian Open, a treia oară la un grand slam, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 4-6, 9-7, pe sportiva germană Angelique Kerber, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 21. Halep a salavat două mingi de meci, înainte a de fructifica a patra minge de finală.

În ultimul act, Halep îşi va pune pe masă locul 1 mondial, cu daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA, care a dispus în semifinale, cu 6-3, 7-6 (2), de sportiva belgiană Elise Mertens, locul 37 WTA. Învingătoarea va fi pe prima poziţie a ierarhiei, în  clasamentul WTA ce va fi publicat luni.

Citește și: Simona Halep s-a UMPLUT de bani, în urma calificării în finala Australian Open: Premiu URIAȘ încasat de româncă, după meciul DE INFARCT cu Kerber

Halep şi Wozniacki s-au mai întâlnit de şase ori, daneza conducând cu scorul de 4-2, cu trei victorii în ultimele trei partide jucate, două în 2017.

Sportiva română a mai jucat în ultimul act al unui turneu "major" la French Open, în 2014 şi 2017.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.