Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gecad Ventures iese din acționariatul furnizorului britanic de servicii de telemedicină veterinară PawSquad

veterinar

Furnizorul de servicii de telemedicină veterinară, PawSquad, s-a alăturat grupului veterinar european IVC Evidensia. PawSquad, fondată în 2015 de antreprenorii în serie Diwaker Singh și Radu Georgescu, a fost pionierul serviciilor veterinare online din Marea Britanie.

IVC Evidensia este cel mai important furnizor de servicii medicale veterinare din Europa cu operațiuni în 12 țări. În urma tranzacției, PawSquad va continua să funcționeze ca o entitate autonomă în cadrul grupului IVC, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Medicul Răzvan Constantinescu s-a dezlănțuit la adresa lui Radu Tudor: ‘Oligofrenul emitent’

Dr Mark Boddy, CEO al PawSquad, el însuși chirurg veterinar a declarat: “Prin rețeaua noastră de medici veterinari cu experiență am ajutat mii de animale de companie din Marea Britanie, oferind sfaturi medicale, triaj de urgență și planuri preventive pentru îngrijirea sănătății. Ca parte a grupului IVC vom avea posibilitatea să ajutăm și mai multe animale de companie, lucrând în continuare cu profesioniști din domeniu, dar și să ne extindem la nivel geografic.”

Stuart Caton, Chief Commercial Officer la IVC Evidensia a punctat: “Telemedicina va sprijini eforturile grupului de a face serviciile de îngrijire veterinară de înaltă calitate mai accesibile proprietarilor de animale de companie. Este o achiziție excelentă care va completa oferta grupului într-un moment în care piața pentru serviciile dedicate animalelor de companie se dezvoltă tot mai mult. Suntem încântați că întreaga echipă PawSquad va continua alături de noi, sprijinindu-și clienții ca și până acum.”

Accesibilitatea serviciului PawSquad îi încurajează pe proprietarii de animale de companie să solicite sfaturi profesionale mai devreme și cu o frecvență mai mare, aproximativ jumătate din toate întrebările primite de echipa de veterinari soldându-se cu o trimitere ulterioară la o clinică veterinară, în restul cazurilor asigurându-se verificarea de la distanță a stării animalului de companie, spre liniștea sufletească a proprietarilor. Această abordare este deosebit de apreciată de proprietarii de pisici sau de cei cu câini mai agitați, în cazul cărora vizita la clinică este deseori stresantă și poate determina însăși renunțarea la serviciile veterinare adecvate. Raportul PDSA PAWS 2020 arată că una dintre primele trei preocupări ale medicilor veterinari în privința pisicilor, spre exemplu, este faptul că proprietarii nu ajung deloc să solicite servicii de îngrijire veterinară atunci când este necesar.

Diwaker Singh, președinte și fondator al PawSquad: “Am lansat PawSquad cu obiectivul de a ne asigura că proprietarii au acces imediat, 24/7, la servicii veterinare de calitate, de acasă. Până acum, PawSquad s-a dovedit un mare succes. Am avut o dezvoltare permanentă confirmând astfel că este o nevoie clară pentru acest gen de servicii. Rețeaua extinsă de care se bucură IVC Evidensia ne va ajuta să întărim poziția PawSquad și să dezvoltăm și mai mult acest serviciu, asumându-ne obiective îndrăznețe.”

Clienții corporate și partenerii PawSquad includ mai multe companii din industria de îngrijire a animalelor de companie, cum ar fi Direct Line Insurance, rețeaua de caritate veterinară Blue Cross și PDSA.

IVC Evidensia este cel mai important furnizor european de servicii de îngrijire veterinară în 12 țări.

Gecad Ventures, fondată de investitorul IT Radu Georgescu, investește în companii hi-tech din Europa Centrală și de Est cu perspective reale de a scala internațional, din verticale precum securitatea informatică, fintech, AI/ML, AR&VR și IoT.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.