Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gelozia i-a luat mințile unei femei: i-a tăiat penisul soțului, în timp ce bărbatul dormea

Profimedia
penis lungime

O femeie din Peru i-a tăiat penisul partenerului de viață, în timp ce acesta dormea, cel mai probabil într-un acces de gelozie, informează Rador Radio România.

Potrivit procurorului Darinka Lossio, femeia, Marleni Rimarachin Colunche, în vârstă de 39 de ani, domiciliată în orașul Chota, din nord-vestul țării, descoperise o presupusă infidelitate a bărbatului. Colunche s-ar fi certat cu partenerul său, Ivan Céspedes Sánchez, după ce s-a întors acasă băut, dar atacul, cu un cuțit de bucătărie, s-a produs doar când bărbatul a adormit. Femeii i s-a acordat eliberarea pe cauțiune, pentru a i se permite să fie alături de fiica de trei luni, pe care o are din relația cu bărbatul.

„A avut o amputație traumatică, a primit îngrijiri medicale și va primi sprijin psihiatric”, a spus o sursă medicală.

Ce spune familia

„Suntem revoltați, vrem dreptate. Penisul nepotului meu a fost tăiat', a declarat unchiul bărbatului pentru presa locală.

Céspedes, tată a cinci copii, a fost transferat la un centru de sănătate din Chiclayo și apoi la un spital din capitala Lima „din cauza complexității rănilor sale”. Se așteaptă să aibă o intervenție chirurgicală reconstructivă.

Alte cazuri similare

Episodul amintește de binecunoscutul caz al Lorenei Bobbitt, victima ecuadoriană a violenței domestice, care a mutilat organul sexual al soțului, John Wayne Bobbitt, pe 23 iunie 1993, în Statele Unite. Mai recentă, însă, în decembrie 2023, a fost cazul când o braziliancă s-a răzbunat crunt, din cauza suspiciunii că soțul ei ar fi înșelat-o cu o minoră sub 15 ani. Femeia a aruncat organul masculin în toaletă și, apoi, s-a predat poliţiei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.