Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Generalul, semnal de alarma pentru PSD: Sunt multe promisiuni neonorate

oprea

Vicepremierul Gabriel Oprea, preşedinte al UNPR, a afirmat, sâmbătă, la Craiova, că multe din promisiunile PSD din protocolul încheiat cu UNPR au rămas neonorate, însă considera ca acest lucru nu e important pentru ca in politica e greu sa te tii de cuvant.

"Cel mai greu lucru în viaţă, mai ales în politică, este să te ţii de cuvânt. Am multe defecte, dar, printre puţinele calităţi, sunt un om care m-au dus mintea şi puterea să mă ţin de cuvânt. De aceea şi prietenii şi oamenii care nu îmi sunt prieteni - că nu avem duşmănii în politică, doar nebunii au duşmănii - ştiu că, dacă promit ceva şi bat palma, mă ţin de cuvânt, mai ales la greu, că la bine se spune că toată lumea este cu tine. Toţi vor oameni serioşi şi de cuvânt. E greu în politică să te ţii de cuvânt. Normal că mai sunt multe rămăşiţe, dar, dacă eşti inteligent, dacă ai putere şi dacă vrei interes naţional, de exemplu, nu te ciondăneşti toată ziua, şi te apuci şi guvernezi, ca să faci o treabă bună pentru România. Normal că sunt multe de făcut, sunt multe promisiuni neonorate, dar nu asta este important", a spus preşedintele UNPR, într-o conferinţă de presă, răspunzând unei întrebări în legătură cu respectarea promisiunilor PSD faţă de UNPR.

Citeste si: EXCLUSIV - Generalul îi forțează mâna lui Ponta: PSD cedează o halcă IMENSĂ către UNPR

Potrivit lui Oprea, UNPR crede în echilibru, stabilitate economică şi politică şi are în continuare încredere în actualul Guvern şi în Victor Ponta. "Deocamdată ne preocupă buna guvernare şi cred că Guvernul a luat măsuri foarte bune. Am încredere în actualul Guvern, am încredere în Victor Ponta. (...) Avem o relaţie foarte bună cu partenerii de la guvernare", a susţinut preşedintele UNPR.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.