Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Geneva International Motor Show' se va desfăşura în 2023, după patru ani de absenţă din cauza pandemiei

APIA
masini

Următoarea ediţie a Salonului auto de la Geneva se va desfăşura în 2023, după patru ani de absenţă, au anunţat joi organizatorii acestui eveniment, transmite Reuters.

Geneva International Motor Show (GIMS) a fost anulat în 2020 şi în 2021, din cauza pandemiei de COVID-19. Joi, organizatorii au anunţat că evenimentul nu va avea loc nici în 2022, "din cauza problemelor cu care se confruntă industria auto legate de pandemie".

Problemele direct şi indirect legate de pandemie ne-au lăsat "fără alternativă", se arată în comunicatul organizatorilor. Ei s-au referit la restricţiile de călătorie pentru expozanţi, vizitatori, jurnalişti, precum şi la efectele deficitului global de cipuri, care afectează întreaga industrie auto, potrivit Agerpres.ro.

Preşedintele Comitetului permanent al Salonului auto de la Geneva, Maurice Turrettini, a declarat că, în pofida tuturor eforturilor, organizatorii trebuie să se confrunte cu realitatea.

"Situaţia legată de pandemie nu este sub control şi reprezintă o ameninţare serioasă pentru marile evenimente indoor", a afimat Turrettini, care a adăugat: "Sunt încrezător că Salonul auto de la Geneva va reveni mai puternic ca oricând în 2023".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.