Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gennaro Gattuso e istorie la AC Milan - Espirito Santo ar putea să-i ia locul

www.digisport.ro
suporteri AC Milan

Cum Gennaro Gattuso (42 de ani) e istorie la AC Milan, patronii caută fără oprire un nume potrivit pentru postul rămas vacant. Sunt speculate variante interesante, dar ultima propunere este, poate, cea mai bună.

Espirito Santo (45 de ani), actualul manager al lui Wolves, a fost propus chiar de către agentul său, Jorge Mendes, care a discutat personal cu Ivan Gazidis, CEO-ul Milanului. Tuttomercatoweb.com notează că dialogul a fost informativ, dar propunerea îi surâde oficialului, dacă Simone Inzaghi şi Marco Giampaolo nu acceptă ofertele. Ei doi sunt primii pe listă, Santo este următorul, dar pare cea mai bună variantă pentru milanezi. Portughezul a impresionat în acest sezon de Premier League, când a terminat pe locul 7 cu Wolves şi a prins Europa League. Totuşi, stilul său se pliază perfect pe fotbalul britanic, dar rămâne de văzut cum va rezona într-unul mai închis, precum cel din Serie A.

Santo o pregăteşte pe Wolves din iulie 2017. A strâns 98 de meciuri (54 de victorii, 20 de egaluri şi 24 de înfrângeri) şi are o medie de puncte pe meci foarte bună, de 1.86.

Gennaro Gattuso a părăsit, miercuri, funcţia de antrenor la AC Milan, iar mijlocaşul legendar al rossonerilor a făcut un gest cum rar se vede în fotbalul actual. A renunţat la banii pe care îi mai avea de luat. AC Milan a încheiat sezonul pe locul cinci în Serie A, poziţie care nu o califică direct în Liga Campionilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.