Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Genoa, echipa lui Ionuţ Radu, a fost scoasă la vânzare

fcinter1908.it
ionut radu

Genoa, echipa românului Ionuţ Radu (21 de ani), a fost scoasă la vânzare. Anunţul a fost făcut chiar de oficialii clubului, printr-un comunicat potrivit mediafax

Nu e prima dată când se întâmplă asta. "Grifonii" au mai fost puşi "pe tarabă" în urmă cu doi ani, dar atunci nu s-a găsit niciun om dornic să investească bani la una dintre cele mai importante echipa din Italia.

Preţul piperat a fost problema atunci. În martie 2017, preşedintele Enrico Preziosi a anunţat că se încearcă vânzarea clubului şi, deşi se găsise un cumpărător şi negocierile erau avansate, totul a picat din cauza celor 120 de milioane de euro cerute în schimbul celui mai vechi club din Italia. De această dată, "grifonii" speră că vor avea mai mult noroc.

Echipa este condusă de Enrico Preziosi din 2003, când era în Serie C. A promovat apoi în Serie A în 2005, dar a fost apoi retrogradată direct în Liga a treia, după ce s-a aflat de existenţa unor meciuri ranjate. În cele din urmă, a revenit în Serie A în 2007.

Genoa este cel mai vechi club din Italia, fiind fondat în septembrie 1893.

În ceea ce-l priveşte pe Andrei Radu, acesta, cel mai probabil, se va întoarce la Inter în vară, care va activa clauza de răscumpărare, iar mai apoi va fi vândut pe o sumă mai mare de 12 milioane de euro, echivalentul clauzei trecute în contractul cu Genoa. Portarul naţionalei de tineret a strâns 31 de meciuri în acest sezon la Genoa, dintre care doar în cinci a păstrat poarta intactă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.