Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Geoană își riscă viitorul politic după dezvăluirile din Cancan

blackbirdesolutions.com
negocieri

Mircea Geoană și grupul din jurul lui își negociază în aceste zile viitorul politic. Asta ar însemna câteva locuri de parlamentari și eventuale aranjamente post-electorale. Numai că apariție imaginilor de azi din Cancan unde fostul șef al Senatului României a fost surprins în compania unui controversat lobby-ist de pe piața medicamentelor pun sub semnul întrebării negocierile - VEZI AICI.

Vezi și: Iohannis a ales să fie jucător. Întâlnire de Gradul 0 la Cotroceni/ SURSE

Vezi și: Top lideri politici care pot fi scoși pe tușă după alegeri

Inițial Mircea Geoană și grupul din jurul său (PSRo - Partidul Social Românesc) au avut o alianță cu PNL-ul. În fapt aceasta nu a funcționat niciodată. Acum câteva zile președintele PSD, Liviu Dragnea, a dat semnalul unei posibile împăcări cu Mircea Geoană în contextul apropierii alegerilor parlamentare și a nevoii de unitate pe partea stângă.

Se pare că Mircea Geoană ar fi interpretat semnul ca un semn de slăbiciune al PSD și gurile rele susțin că ar fi licitat destul de mult. Cum a sărit destul de sus și cuplat și cu noul scandal mediatic în care este implicat ar fi potrivit informațiilor noastre ingredientele unui posibil refuz total sau parțial al pretențiilor sale. Geoană a lăsat să se înţeleagă că ar putea renunţa la un nou mandat de parlamentar, însă miza ar fi alte poziţii oficiale, atât pentru el, cât şi pentru echipa sa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.