Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Pușcaș a fost chemat de Antonio Conte, în cantonament: 'Pentru Inter vin și de la capătul lumii'

George Pușcaș

16 iulie 2019 va rămâne o zi importantă în istoria fotbalistului George Pușcaș. Atacantul în vârstă de 23 de ani, care a marcat patru goluri în tricoul naționalei U21 la EURO, a fost chemat de urgență la Inter Milano, acolo unde a efectuat vizita medicală, anunță MEDIAFAX.

Fostul jucător al lui Palermo se va alătura echipei pregătite de Antonio Conte în cantonamentul grupării nerazzurra din Asia.

"Singapore bate Mykonos. Dar poate că este mai corect să spunem că Inter bate Grecia și vacanțele. Pentru că în momentul în care George Pușcaș a auzit cum îi sună telefonul și a înțeles că de cealaltă parte a telefonului este clubul care l-a făcut fotbalist nu a putut să spună nu. Dorința lui Antonio Conte de a-l lua în turneul din Asia, având în vedere problemele din atac pe o piață care nu s-a deblocat, l-a făcut mândru pe român", au scris jurnaliștii italieni de la Gazzetta dello Sport.

Citește și: Carmen Dan, IEȘIRE TRIUMFALISTĂ din fruntea MAI - Ministrul demisionar anunță că dă premii angajaților din zona operativă

"Pentru Inter vin și de la capătul lumii. E clubul căruia îi datorez o mare parte din ce sunt acum și e o mare onoare să joc din nou în tricoul echipei mele de suflet", a fost reacția lui George Pușcaș, pentru gsp.ro

Inter Milano va participa la turneul International Champions Cup, unde va disputa trei meciuri amicale: cu Manchester United, pe 20 iulie, cu Juventus, pe 24 iulie, și cu Tottenham, pe 4 august.

După performanţa de la Euro U21, potrivit presei internaţionale, Puşcaş este dorit de mai multe formaţii, printre acestea numărându-se Udinese, Torino, Birmingham City, Sheffield United sau Las Palmas.

Citește și: ALDE AMENINȚĂ cu ruperea coaliției de guvernare: Vom pune în discuție viitorul coaliției

Atacantul român se află sub contract cu Inter Milano. Jucătorul a evoluat, în ultimul sezon, pentru Palermo, dar s-a întors la Inter, atunci când clubul a întâmpinat probleme financiare şi nu a putut să plătească pentru un transfer.

În ultimul sezon, Puşcaş a marcat de 9 ori, în 33 de apariţii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.