Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion, în campanie de sărbători: a mers din casă în casă printre oamenii de la țară

captura youtube
George Simion

Copreședintele AUR, George Simion, a mers din casă în casă prin comunele din Vaslui. El le-a oferit oamenilor de sărbători cadouri și a discutat despre parcursul său politic.

Jurnaliștii de la publicația Libertatea l-au însoțit pe liderul politic și au scris un reportaj amplu. Redăm câteva idei, restul poate fi citit aici integral:

„De câţiva ani, am început să merg la biserică mai des. Bineînţeles, când eram mic, mă ducea bunica, duminica.”

„Am cerut donaţii de la producători. De la o firmă de paste făinoase ne-au dat cinci tone de produse, vrac. Au zis că ne dau, dar să nu se ştie.”

„Mie îmi place de voi că sunteţi muncitori, ţineţi curat, daţi copiii la şcoală (n.r.: către o familie din Vaslui).”

„Asta e o formă a noastră de a fi mai buni de Crăciun. Nu pentru voturi sau ceva mergem la oameni acum şi dăm daruri. De votat, cred că or să voteze cu cine le spune primarul, pentru două sticle de ulei. Copiii sunt miza noastră, să-i ţină la şcoală”.

„Cu cât e mai mare rezistenţa la măsuri abuzive, cu atât măsurile sunt mai blânde. Dacă observă că există oameni care se supun uşor, după aia fac ce fac ăia în Coreea de Nord. Un popor poate fi cucerit cu armele, dar nu poate fi cucerit psihic.

Noi avem un fel de disidenţă aşa, pe tăcute, zicem ca ei şi facem ca noi. Şi-i deşteaptă, într-un fel, rezistenţa asta. Că i-am îndoit pe toţi. Adică Uniunea Sovietică… A câştigat aripa naţională din Partidul Comunist, nu Ana Pauker şi Vasile Luca… Uite, şi cu protestele de acuma, ăştia zic în faţa Bruxellesului: Gata, introducem certificatul verde, dar nu ne lasă protestatarii…”

„Bruxelles-ul e noua capitală a imperiului acuma. N-ar fi rău, dar în actuala formă e rău. Forma birocraţilor care nu sunt aleşi de nimeni şi dictează.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.