Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ULTIMA ORĂ George Simion, probleme pe Aeroportul din Chișinău: 'Toți parlamentarii au fost lăsați să treacă, doar eu încă NU'

captură facebook
George Simion

Liderul AUR, George Simion, a urcat vineri seara în avionul care duce parlamentarii români la ședința comună cu Parlamentul Republicii Moldova, deși politicianul român are interdicție să intre în țara vecină până în 2023.

La aterizarea în Moldova, în jurul orei 23:00, Simion nu a fost lăsat, până la publicarea acestei știri, să treacă.

”Toți parlamentarii au fost lăsați să treacă, doar eu încă NU”, a precizat Simion. El a făcut o transmisiune în direct, din autobuzul care l-a transbordat de la aeronava TAROM, alături de ceilalți parlamentari români, printre care Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, și Florin Cîțu, președintele Senatului, până la terminalul aeroportului din Chișinău. La verificarea documentelor, o polițistă i-a cerut să nu mai filmeze în punctul de trecere.

Simion participă, alături de 100 de deputați și senatori români, la ședinţă comună a Parlamentului Republicii Moldova şi Parlamentului României.

Interdicția este în vigoare din 2018, când Simion a organizat un marș pe jos de la Alba Iulia la Chișinău. Nu este prima dată când liderul AUR încearcă să intre în Republica Moldova, folosindu-se de pașaportul diplomatic de parlamentar. A mai făcut-o și în 2021, însă fără succes.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.