Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

George Simion nu regretă că l-a bruscat pe Virgil Popescu: 'Faţă de milioane de români care plătesc facturi duble, triple, nu-mi pare rău' - Video

Inquam Photos / Ilona Andrei
Inquam George Simion Virgil Popescu Simion Popescu

Liderul deputaţilor AUR, George Simion, a afirmat luni, după şedinţa Biroului permanent, că îi pare "într-un sens rău" că l-a întrerupt şi bruscat pe ministrul Energiei, Virgil Popescu, la dezbaterea moţiunii simple a USR.

"Îmi pare într-un fel rău, dar trebuie continuată dezbaterea şi unui hoţ trebuie să-şi zici în faţă când este hoţ. Aşa că, faţă de milioane de români care plătesc facturi duble, triple, nu-mi pare rău", a declarat Simion la Parlament.

El a adăugat că gestul său "nu a fost unul potrivit", susţinând că nici ceea ce face de doi ani ministrul Energiei, Virgil Popescu, nu este "potrivit", relatează Agerpres.

"Este a treia moţiune la care cred că asist, la care vine şi minte ca un hoţ ce este. Coaliţia PSD-PNL îl apără pe acest hoţ şi trebuie cineva să vină să zică "Hoţule!" în faţă. (...) Moţiunea se dezbate în continuare. Îmi pare într-un sens rău, într-un sens în care nu trebuia să mă duc să strigăm în acelaşi timp la microfon. (...) Nu pot să-mi cer în faţa unui hoţ scuze. Sunt de acord cu orice sancţiune şi mi se pare justificată, dar nu voi renunţa să spun adevărul unui hoţ că e hoţ!", a spus Simion, care a calificat gestul său ca fiind "unul de violenţă verbală".

Vezi și: Virgil Popescu reacționează după ce a fost bruscat de George Simion: 'Nu suntem în perioada interbelică' (Video)

Context

Şedinţa de plen de luni a Camerei Deputaţilor în care se dezbătea moţiunea simplă a USR a fost suspendată, după ce discursul ministrului Energiei, Virgil Popescu, a fost întrerupt de George Simion, lider al AUR, care a mers la tribună şi l-a luat de braţ, având şi un schimb de replici cu Popescu.

În timpul discursului ministrului Popescu, George Simion a vociferat din sală.

"Pot să-i spun domnului Simion să se ducă la domnul Putin să ieftinească gazul?", i-a transmis Popescu lui Simion.

În replică, acesta a venit la tribună şi l-a bruscat pe Popescu, numindu-l 'hoţ'.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.