Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO George Simion s-a dus iar la Digi24, unde un paznic l-a dat afară: 'Să vă fie rușine, Digi24, și la toate trompetele voastre!'

Digi24 a anunțat că George Simion, liderul AUR, face o nuntă la fel ca cea a lui Corneliu Zelea Codreanu, la care a invitat toți românii, pe 27 august în satul Oveselu din județul Vâlcea. Comparația cu Zelea Codreanu l-a deranjat pe Simion, care acuză Digi24 de propagandă și că încearcă discreditarea lui prin alăturarea cu fostul lider legionar.

Simion s-a dus, din nou, în fața sediului televiziuni. În timp ce își susținea discursul, George Simion a fost preluat de un angajat al Digi24, care i-a cerut să părăsească proprietatea privată a stației,

”Aici, la Digi 24, e ordin pe unitate. Sâmbătă am anunțat că mă căsătoresc și că invit toți românii și azi au public un articol că Simion=Corneliu Zelea Codreanu. Cosmin Prelipceanu, Zoltan Teszari, Adriana Duțulescu au spus că Simion=Corneliu Zelea Codreanu. Ăsta e ordinul pe unitate. Nu doar la ei. O fată care a făcut videochat a zis tot Zelea Codreanu, o useristă a zis la fel. Exemplu de echidistanță jurnalistică: UM Digi24. Săptămâna asta, datorită nunții mele, cuvântul cheie e Zelea Codreanu.

Cum au făcut și în anii 90, când Cristian Tudor Popescu zicea că ”au venit bandele de legionari și trebuie să vină minerii”. Acum trebuie să ne dea în cap, să ne eticheteze, să ne asocieze cu mișcări de 100 de ani. Ce treabă avem noi cu astea?! A mai spus un acoperit din ăsta că ar trebui interziși toți cei care poartă cămașă populară și nu sunt țărani, pentru că sunt simpatizanți legionari? Chiar credeți că lumea mai crede în minciunile voastre?

Săptămâna trecută și ordinul pe unitate și cuvântul-cheie a fost ”acte de preacurvie” și ”orgii sexuale”. Nu vă mai crede nimeni, bă, băieți. Să vă fie rușine, Digi24, și toate trompetele voastre!”, a spus George Simion.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.