Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gerard Lopez, preşedintele lui Bordeaux: 'Ceea ce a făcut PSG este o şansă incredibilă pentru Ligue 1 şi îl felicit pe Nasser'

Marca.com
lionel messi

Gerard Lopez, preşedintele clubului Girondins Bordeaux, consideră transferul lui Lionel Messi la Paris Saint Germain o şansă incredibilă pentru Ligue 1 şi l-a felicitat pe omologul său de la clubul parizian, Nasser al-Khelaifi, transmite L'Equipe.

Gerard Lopez a dezvăluit că din copilărie a fost fan al Barcelonei şi a avut şansa să-l cunoască pe Lionel Messi, care va avea un impact deosebit asupra campionatului francez de fotbal, potrivit agerpres.ro.

''Este un jucător pe care toţi fanii din lume îl iubesc şi pe care toată lumea îl cunoştea sub un singur tricou, ceea ce este rar la acest nivel. Personal, este ceva particular, pentru că sunt fan Barca de copil şi am avut ocazia să-l întâlnesc. Ne vom da seama ceea ce repezintă asta, doar atunci când îşi va încheia cariera. Pentru mine, ceea ce a făcut PSG este o şansă incredibilă pentru Ligue 1 şi îl felicit pe Nasser, pentru unul dintre cele mai importante transferuri pe care fotbalul le-a văzut vreodată'', a spus Gerard Lopez.

Lionel Messi (34 ani), fostul căpitan al lui FC Barcelona, a semnat un contract pe doi ani cu PSG, care include şi o opţiune pentru un sezon suplimentar, prezentarea sa oficială fiind prevăzută miercuri.

Argentinianul va fi coleg la PSG cu brazilianul Neymar, alături de care a mai evoluat la FC Barcelona între 2013 şi 2017, dar şi cu fundaşul spaniol Sergio Ramos, fostul căpitan al lui Real Madrid, care a semnat la rândul său cu gruparea pariziană în această vară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.