Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germania, fără Zverev (accidentat) la meciul cu Bosnia-Herţegovina, din Cupa Davis

si.com
Alexander Zverev

Tenismanul Alexander Zverev, campionul olimpic en titre, nu va juca pentru echipa de Cupa Davis a Germaniei în meciul cu Bosnia-Herţegovina, din acest weekend, din cauza unei accidentări, transmite DPA, potrivit Agerpres.

Zverev a suferit o accidentare musculară, săptămâna trecut, în meciul din sferturile de finală ale turneului US Open, pierdut în faţa spaniolului Carlos Alcaraz, fiind înlocuit cu Maximilian Marterer în lotul pentru meciul care se va disputa la Mostar, sâmbătă şi duminică, a anunţat Federaţia Germană de Tenis (DTB).

Alături de Marterer, numărul 130 mondial, din echipă mai fac parte Daniel Altmaier, Yannick Hanfmann, Tim Puetz şi Kevin Krawietz.

''Bineînţeles că absenţa lui Alexander atârnă greu, deoarece a revenit la forma sa de vârf în ultimele săptămâni şi este un jucător absolut excepţional. Însă, sunt convins că vom fi destui de puternici şi fără el pentru a învinge Bosnia-Herţegovina'', a declarat căpitanul nejucător al echipei Germaniei, Michael Kohlmann.

Câştigătoarea acestei confruntări va juca în calificările Grupei Mondiale I a Cupei Davis în 2024. Germania a ratat calificarea la turneul final al competiţiei în acest an, după ce a pierdut cu 2-3 în faţa Elveţiei,

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.