Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Germania, Franța, Belgia și Polonia SPRIJINĂ România, după incendiul de la Balș: mesaje de condoleanțe transmise de ambasade

Inquam Photos / Octav Ganea
incendiu matei bals

Mai multe ambasade la Bucureşti au transmis mesaje de condoleanţe familiilor persoanelor care au murit în incendiul de la Spitalul "Matei Balş" de vineri dimineaţă, informează Agerpres.

"Suntem profund întristaţi de tragedia pacienţilor de la Institutul 'Matei Balş' din Bucureşti. Transmitem condoleanţe familiilor îndoliate şi însănătoşire grabnică pacienţilor afectaţi de incendiu", a transmis Ambasada Germaniei pe Facebook.

Şi Ambasada Poloniei la Bucureşti a transmis condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut viaţa în urma incendiului de la spitalul bucureştean.

Un mesaj asemănător a venit şi din partea Ambasadei Belgiei. "Transmitem condoleanţele noastre sincere familiilor îndoliate în urma incendiului de la Institutul 'Matei Balş'. Însănătoşire grabnică pacienţilor care acum se recuperează!", este textul publicat pe pagina de Facebook a misiunii diplomatice.

Reprezentanţii Ambasadei Franţei la Bucureşti au distribuit pe Twitter mesajul secretarului de stat pentru Afaceri Europene, Clement Beaune.

Citește și: Analiză │ România este condusă de ardeleni: Președintele, serviciul secret, Justiția, Academia, partidele politice sau ministerele

"Gândurile mele se îndreaptă către familiile victimelor şi către poporul român, lovit de o nouă tragedie, la trei luni după incendiul de la Piatra Neamţ", a scris oficialul francez pe reţeaua de socializare.

Cinci persoane au murit în urma unui incendiu care a izbucnit vineri dimineaţă la Spitalul "Matei Balş" din Bucureşti, într-un pavilion unde erau trataţi pacienţi cu COVID-19. Restul pacienţilor au fost transferaţi la mai multe spitale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.