Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest impresionant al lui Adrian Mititelu pentru Florin Costea: Fotbalistul ar putea reveni la Universitatea Craiova în această iarnă

www.gsp.ro
Florin Costea

Finanţatorul echipei de Liga 4, FCU 1948 Craiova, Adrian Mititelu a surprins pe toată lumea cu un gest pe care l-a făcut vineri dimineaţă. Astfel, acesta a dispus ca, la intrarea de la cantonamentul echipei, să fie postat un panou mare cu unul dintre idolii fotbalului oltenesc. Este vorba despre Florin Costea, pe care Mititelu l-ar dori chiar în echipa sa, pentru a pune umărul la promovarea în Liga 3.

„Florin Costea a fost jucătorul cel mai reprezentativ al echipei mele. Am ţinut şi ţin enorm la el. Ştiu cât de iubit este şi de suporterii echipei noastre. Am pus poza lui la intrarea de la cantonamentul echipei, deoarece vreau ca băieții actualei echipe sa se mobilizeze şi mai mult când îl văd pe Florin Costea. Îl doresc la echipă şi poate o să îl conving să vină să joace din nou pentru FCU deşi ştiu ca Florin are valoare să joace în prima ligă”, a declarat finanţatorul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, conform fanatik.ro.

În replică, fostul atacant al Universităţii s-a declarat mişcat de gestul făcut de Adrian Mititelu, mai ales că „Ştiinţa rămâne echipa sufletului meu”. Costea abia a revenit dintr-o „aventură” nereuşită în Cipru şi a cerut un mic răgaz pentru a lua o decizie. Aşadar, e foarte posibil ca, în scurt timp, Florin Costea să joace la Liga 4 pentru a-l ajuta pe Mititelu, dar şi pentru fanii deosebiţi ai formaţiei FCU. „Adrian Mititelu este omul care a ţinut enorm la mine şi a făcut multe ca eu sa mă simt bine la Ştiinţa. Universitatea Craiova este echipa sufletului meu şi nu ascund faptul că mă gândesc să le dau celor de la FCU o mână de ajutor încă din această iarnă. Acum sunt liber de contract, deoarece una am vorbit la telefon cu cei din Cipru şi alta mi-au oferit când am ajuns acolo. M-am antrenat zi de zi, timp de două luni, şi am jucat în meciuri amicale, dar când să semnăm contractul, nu au mai fost corecți cu mine. Mă bucură gestul pe care domnul Mititelu l-a făcut la cantonamentul echipei. Îi mulţumesc pe această cale şi îl anunţ că mă gândesc să îl ajut din nou. Am văzut poza mea pe care a pus-o la intrarea în cantonament. Dar îl rog să mai aibă un pic de răbdare, pentru că ştiu că mă doreşte la echipa dânsului. Abia am venit şi eu acasă de o săptămână. Eu cred că pot să mai fac faţă şi la nivel mai ridicat, dar până la urmă FCU rămâne echipa sufletului meu. Îi iubesc mult pe suporterii lui FCU şi am văzut pe net spectacolul pe care îl fac la meciuri, dar şi Dănănae mi-a povestit multe. Sincer, vreau să îi ajut să promoveze”, a declarat Florin Costea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.