Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest inedit făcut de Cherecheș la prezidențiale: primarul din Baia Mare s-a dus la urne, dar nu a votat

arhiva personala
Catalin Chereches

Primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a mers la secția de votare de care aparține, dar nu a votat. Edilul e supărat că nu a primit sprijin pentru Capitala Europeană a Tineretului și spune că principalii candidați ar fi trebuit să se implice în proiectele importate, potrivit Mediafax. Primarul a subliniat că a recurs la acest gest dintr-un spirit civic și speră ca până la turul 2 să existe un semnal de susținere a orașului Baia Mare pentru a deveni Capitală Europeană a Tineretului în 2022.

Vezi aici datele de la partide, pentru ora 15.00: Dăncilă stagnează, Barna urcă uşor .

Cătălin Cherecheș a declarat, duminică, în fața secției de votare din Baia Mare unde este arondat, că va aștepta până la turul al doilea ca un candidat să susțină un proiect important pentru comunitatea locală.

„Am venit cu gândul spre comunitatea pe care o reprezint, comunitatea băimăreană, și cu gândul la proiectele importante pe care le avem. Am tot așteptat măcar în această campanie electorală ca unul dintre candidați, în special candidații care au deținut funcții importante în stat, să se gândească și la această comunitate. Noi ne dorim să devenim în 2022 Capitală Europeană a Tineretului, iar pentru aceasta am solicitat atât Guvernului României, cât și Președinției și partidelor politice un acord de susținere pentru acest lucru, fiind vorba despre un proiect cu relevanță națională. Aștept până la turul 2 ca cel puțin cei care se înscriu în turul 2 să facă acest gest pentru comunitatea băimăreană. Până atunci, cu regret, nu voi participa la acest vot, din dorința de a scoate în evidență că și într-o astfel de campanie, într-un moment de alegeri cu importanță majoră pentru România, este importantă fiecare comunitate și trebuie, ca și candidat, să rezonezi la proiectele importante”, a spus Cherecheș.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.