Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest inedit făcut de un român în Diaspora! Duce cu mașina personală șeferii de TIR să voteze

www.agerpres.ro
transportatori, tir, camion

Constantin Troncotă, un român stabilit în Germania, se plimbă prin parcări cu maşina personală, pentru a-i ajuta pe şoferii de TIR, care nu au voie cu mașinile în orașe, să ajungă la urne, pentru a vota în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

"El este Troncota Constantin! ...Un "Super Român " care merge din parcare in parcare, și bate în usile tuturor tirurilor cu numere de România, pentru a-i duce pe Români să voteze, cu masina personala. Gestul lui m-a emotionat maxim, și mi-a dat speranța ca romania este pe cale de vindecare. FELICITARI drag compatriot! Gestul tau merita sa fie cunoscut de cei care iubesc România!!! #Romaniasevindeca!!!", a scris, pe Facebook, un alt român, Ionuţ Florinel Moldoveanu.

Citește și: Prezență RECORD în secția de votare din stațiunea preferată a lui Klaus Iohannis! Câți români s-au prezentat la urne

Constantin Troncotă a postat și el pe pagina sa de Facebook fotografii cu șoferii de TIR pe care i-a ajutat să ajungă la vot, îndemnându-i și pe restul să se ducă să-și exercite acest drept.

"Astăzi în planul meu nu este altceva decât să ajut șoferii de tir să ajungă #șîei la vot. Du-te la vot, nu lăsa pe alții să aleagă pentru tine!", a scris acesta, pe Facebook.

Românul, îmbrăcat cu un hanorac pe este inscripționat hashtag-ul #șîeu, a primit numeroase laude pe rețelele de socializare, pentru gestul său.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.