Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest NEAŞTEPTAT: O femeie a găsit pe stradă o sumă fabuloasă de bani şi i-a predat la Poliţie

www.stirileprotv.ro
bani, lei, bancnote

O femeie din municipiul Constanţa a găsit pe stradă peste 20.000 de şi a predat banii la Poliţie, suma respectivă fiind pierdută cu două zile înainte de o bătrână, scrie NEWS.RO.

Citeşte şi: ALERTĂ - Klaus Iohannis IESE LA RAMPĂ în scandalul din PSD: Declaraţii de presă, la Cotroceni

Potrivit unui comunicat de marţi al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, o femeie în vârstă de 83 de ani, din Constanţa, a sesizat Secţia 1 Poliţie despre faptul că în timp ce se deplasa pe o stradă din municipiu a pierdut aproximativ 20.000 de lei.

Poliţiştii constănţeni au efectuat cercetări în zona indicată de bătrână, analizând mai multe imagini surprinse de camerele de supraveghere video, situate în apropiere locaţiei.

Două zile mai târziu, o femeie în vârstă de 53 de ani, din Constanţa, s-a prezentat la sediul Secţiei 1 Poliţie, unde a declarat faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Bucovinei, din municipiul Constanţa, a gasit pe trotuar două plicuri de hârtie, cu suma de 20.400 de lei.

Poliţiştii au audiat persoanele respective şi, în urma confruntării cu imaginele video, au stabilit faptul că suma de bani aparţine bătrânei de 83 de ani.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa urmează să-i înmâneze femeii care a găsit banii, o diplomă de excelenţă, pentru recunoaşterea şi aprecierea simţului civic de care aceasta a dat dovadă.

Citeşte şi: Norica Nicolai vine cu explicaţii NEAŞTEPTATE privind mazilirea lui Tudose: 'Bătălia cu statul paralel nu e uşoară...' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.