Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gestul lui Iordache, în presa internațională. Bloomberg: Raportul UE privind corupția primește degetul mijlociu în România

Inquam Photos/ Octav Ganea
Florin Iordache

Agentia de presa americană a relatat, miercuri, gestul obscen din Parlamentu, făcut de Florin Iordache, autorul articolului mentionând că, dupa prezentarea raportului MCV, in care se vorbea despre regres in ceea ce priveste democratia, vicepreședintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, a anuntat că guvernul va continua procesul de revizuire a legilor din sistemul judiciar.

Agentia descrie gestul lui Iordache din Camera Deputatilor, mentionand ca la finalul discursului din Parlament, parlamentarul si-a ridicat ambele degete mijlocii in timp ce parasea pupitrul.

Citeste si SCANDAL cu SPIONI Franța acuză SUA că fură informații secrete despre Airbus și alte companii emblematice

”Vom continua, în ciuda opoziției Comisiei Europene. Vrem să fim independenți, vrem să luăm deciziile conform Constituției noastre și nu din cauza presiunilor venite din alte părți”, este afirmatia pe care o citeaza Bloomberg, amintind ca este autorul ordonantei care dus la cele mai mari proteste din tara de dupa Revolutie.

Florin Iordache a declarat că parlamentarii și oficiali guvernamentali evaluează dacă vor contesta raportul UE la Curtea Europeană de Justiție, se mai arata in articol.

Boomberg aminteste ca Florin Iordache este un aliat al liderului social-democrat, mentionand ca Liviu Dragnea nu a putut fi premier din cauza problemelor penale.

Articolul este scris de un jurnalist roman, Irina Vilcu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.