Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Hagi despre disputa dintre Ianis și Keșeru - Trebuia să ia pur şi simplu mingea şi să execute

Facebook.com
Ianis Hagi

Gheorghe Hagi a declarat, marţi, că fiul său ar fi trebuit să execute lovitura liberă din meciul cu Malta, la care a avut o dispută cu atacantul Claudiu Keşeru, pentru că "decarul bate loviturile libere". Hagi spune că fiul său nu ar fi trebuit să discute cu Keşereu, ci să ia pur şi simplu mingea şi să execute potrivit news.ro

Întrebat la Digi Sport cine ar fi trebuit să execute lovitura liberă, Hagi a răspuns: "Trebuia să bată Ianis, bineînţeles. Pentru că el bate lovituri libere, de aceea. Pentru că decarul bate lovituri libere, de aceea i se spune decar şi mai ales că prin definţie decarul trebuie în faze fixe, mingi statice... e foarte bun. Cred că el a demonstrat lucrul ăsta şi trebuia să bată pentru că era şansa lui să marcheze un gol. Mai ales că era şi un băiat tânăr care era la naţională şi avea poftă să dea gol. Celălalt jucător e un jucător cu experineţă care... Şi eu i-am lăsat pe ceilalţi când erau mai tineri, câteodată i-am mai lăsat, că mai sunt şi momentele lor. Era bine ca să-l lase, era o oportunitate ca să marcheze. Eu dacă eram, luam mingea şi dădeam lovitura liberă fără să-l mai întreb pe cel mai în vârstă. Nu (n.r. -  trebuia să intervină antrenorul), astea se mai decid şi în teren. Eu cred că el trebuia să bată pentru că aşa e normal, un decar să bată lovituri libere, mai ales dacă e un decar veritabil şi a arătat şi bate loviturile toate. Nu sunt convins (n.r. - că ar fi înscris), dar era o poziţie foarte bună de a bate tehnic, aproape de poartă. Din contra, a bătut-o pe cealaltă, care era mai departe de poartă, unde acolo trebuia să bată unul care are un şut mai puternic, mai cu şiret, şiret plin."

Gheorghe Hagi a afirmat că Ianis va fi transferat, în această vară, la o echipă din străinătate şi nu va ajunge la FCSB.

"Ianis va pleca afară. Când se va întâmpla, vom vedea. Evaluăm, pentru că pe zi ce trece cresc cereri, se vorbeşte mult, evaluăm şi vom vedea. (n.r. - dacă va pleca în vara aceasta) Eu cred că da. Prima regulă la Ianis este aceea ca el să meargă să joace. Să fie în proiect, nu scrie pe fruntea nimănui titular, dar să aibă şansa să joace, pentru că el a ajuns la un nivel şi trebuie să joace. Trebuie să facă parte dintr-un proiect puternic", a declarat antrenorul şi patronul FC Viitorul.

Hagi a mai spus că îl va transfera pe Gabriel Iancu, jucător care a evoluat ultima dată la Dunărea Călăraşi, şi a precizat că nici fundaşul Bradley de Nooijer nu va ajunge la FCSB. Olandezul va merge tot în străinătate sau va rămâne la Viitorul, a spus Hagi.

"Ni-l dorim pe Gabi, o să vină la noi. Eu l-am urmărit. Sper că a înţeles din toate greşelile pe care le-a făcut, e o oportunitate mare. Cred că va fi un jucător important pentru noi. Eu îl cunosc bine şi merg pe ce-l cunosc eu. Vom vedea dacă îmi iese sau nu. Regula noastră din acest an încolo este că jucătorii care vin din străinătate trebuie să fie titulari, adică în primii 16 jucători, cum e pentru mine. Nu vom avea străini care să stea pe bancă. De Nooijer va rămâne cu noi, că avem aceste calificări (n.r. - în Liga Europa). După aceea va pleca dacă va avea o ofertă foarte bună afară, dacă nu, va rămâne cu noi. Aşa am înţeles de la el şi de la impresarul lui", a spus Hagi

Hagi a mai spus îşi doreşte ca la FC Viitorul să vină şi Dan Petrescu, după ce Gheorghe Popescu a devenit preşedintele clubului său: "Noi trei am fi şi mai puternici. Poate se va întâmpla într-o bună zi, cu Dan antrenor. Eu, vedem, patron. Am două dorinţe, să antrenez o echipă naţională şi una de club foarte bună, care să câştige în Europa, să mă duc în Europa".

Reprezentativa României, cu Ianis Hagi pe teren tot meciul, a învins, luni, în deplasare, selecţionata Maltei, scor 4-0 (3-0), în Grupa F de calificare la Euro-2020. Golurile au fost marcate de Puşcaş (7, 29), Chipciu (34) şi Man (90+1).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.