Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Mihali a semnat cu gruparea Muscelul Câmpulung

descopera.ro
fotbal minge

Gheorghe Mihali (53 de ani), fostul component al Generaţiei de Aur a semnat cu gruparea Muscelul Câmpulung, formaţie ce va evolua în sezonul următor în Liga 4, anunţă site-ul sportinmuscel.ro, potrivit Mediafax.

Fostul internaţional şi jucător al lui Dinamo şi Guingamp a ales, în cele din urmă, să accepte oferta propusă de formaţia din Câmpulung, după negocierile purtate cu preşedintele Eduard Bînă şi promotor-ul Adrian Troscenco. Mihali va fi antrenorul celor de la Muscelul pentru un sezon, urmând ca acesta să primească întăriri până la startul sezonului. Mai exact, doi sau trei jucători cu echipe din Liga 1 în CV.

Citește și: Turcia va riposta oricărui atac al forţelor mareşalului Khalifa Haftar: 'Va fi un preţ foarte mare de plătit pentru orice atitudine ostilă sau atac'

CSM Focşani, Universitatea Cluj, Dinamo II, CS Mioveni şi FC Baloteşti sunt echipele pe care Gică Mihali le-a pregătit din postura de antrenor principal. Acesta a mai fost secundul lui Dorinel Munteanu la Dinamo, Mordovia Saransk şi Kuban Krasnodar, dar şi secundul lui Ion Marin şi Dan Petrescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.