Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Piperea: Numărul românilor MORȚI de cancer în pandemie s-a TRIPLAT/ Decesele cauzate de cancer, de 30 de ori mai multe decât cele de COVID

cotidianul.ro
piperea-gheorghe

Avocatul Gheorghe Piperea vine cu cifre revoltătoare. Acesta scrie, pe Facebook, că numărul românilor morți de cancer în primele luni ale anului s-a triplat în acest an. Piperea spune că numărul deceselor provocate de cancer e de 30 de ori mai mare decât cel cauzate de coronavirus. Statistica vizează primele luni ale anului.

"Anul trecut, pe vremea asta, în România, în fiecare zi mureau de cancer 142 de oameni.

Citește și: OFICIAL INS CONFIRMĂ previziunile lui Florin Cîțu: cu cât a SCĂZUT inflația în luna mai

În ultimele trei luni, media zilnic a deceselor din această cauză s-a triplat. De trei ori mai mulți cetățeni români cu drepturi, într-un stat (cică) democratic și social, au murit de cancer. În decursul ultimelor 100 de zile, au murit de cancer cu 30 de mii de oameni mai mulți decât muriseră anul trecut, în decursul a 100 de zile de primăvară. Numărul este de cca 30 de ori mai mare decăt totalul deceselor de covid-19 și de 6 ori mai mare decât numărul cazurilor active de infectare cu virusul chinez (de care, azi, majoritatea medicilor germani spun că nu e mai periculos decât virusul gripei obișnuite). Câți dintre acești oameni au murit cu zile, pentru că nu li s-a permis internarea pentru diverse proceduri de tratament vom vedea, probabil, în procesele de malpraxis medical îndreptate împotriva unor țapi ispășitori ai medicinei și birocrației în halate dar:

(i) cât de eroici se mai simt acum cei care au adoptat ca niște peruși îndragostiți de captivitatea lor din colivie sloganul #staiacasă, plus toate tâmpeniile liberticide inventate de autoritățile pandemice cu titlu de “protecție” contra molimei? În minunata zicere a dlui Johannis “în cazul bolilor, ori ești precaut, ori ești prost”, la ce categorie se consideră încadrabili - precauți sau proști?

(ii) cei care le acordă, în proporții demne de Coreea de Nord, încrederea lor acestor statui greșite ale pandemiei, își vor da vreodată jos de pe soclu acești idoli falși, realizând în ce hal au fost prostiți? Vor mai aplauda mult actuala prostocrație românească?

PS Răspunsuri previzibile : nu și nu. Oamenii își iubesc convingerile, chiar dacă îi fac să se vatăme singuri și chiar dacă îi fac capabili de atrocități, din supunere față de autoritate", scrie Piperea pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.