Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Popescu: Este aproape imposibil să ne mai scape calificarea la EURO

digisport.ro
euro 2024

Fostul internaţional Gheorghe Popescu a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că este aproape imposibil ca echipa naţională a României să mai rateze calificarea la turneul final al Campionatului European, având în vedere că este lider în Grupa I a preliminariilor EURO 2024.

"Ceea ce rămâne în urma unei echipe naţionale sau echipe de club sunt rezultatele. Din păcate, actuala echipă naţională nu a avut parte de rezultate. Noi aşteptăm de foarte mulţi ani să înceapă o nouă perioadă plină de succese a echipei naţionale. Noi ne-am dori să înceapă cu Europeanul de anul viitor. Eu cred că este aproape imposibil să ne mai scape calificarea la EURO. Iar apoi să înceapă să vină rezultatele... o calificare la Mondial, apoi la alt European şi tot aşa. Şi să vină o perioadă chiar mai mare decât cea pe care am avut-o noi, plină de performanţe", a afirmat Popescu, în prezent preşedintele clubului Farul Constanţa, conform Agerpres.

Echipa naţională a României ocupă primul loc în Grupa I a preliminariilor EURO 2024, cu 16 puncte din 8 meciuri, cu unul mai mult decât Elveţia şi 5 decât Israel care au însă mai puţine meciuri disputate.

Prima reprezentativă mai are de jucat două partide, cu Israel în deplasare şi Elveţia pe teren propriu. Ocupantele primelor două locuri se califică la turneul final al Campionatului European organizat anul viitor în Germania.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.