Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gheorghe Ştefan a fost suspendat din funcţia de primar

pinalti gheorghe stefan

Gheorghe Stefan a fost suspendat, astăzi, din functia de primar al municipiului Piatra-Neamt, prin ordin al prefectului judetului. Decizia a fost luata ca urmare a faptului ca Gheorghe Stefan este arestat preventiv.

Prefectul Vlad Angheluta a declarat ca a emis ordinul de suspendare în baza adreselor primite de la Înalta Curte de Casatie si Justitie.
'Suspendarea opereaza de la data de 29 octombrie 2014 si pâna la încetarea starii de arest preventiv. Prezentul ordin se comunica atât celui în cauza, la domiciliu, cât si la locul de detinere si Consiliului local al municipiului Piatra Neamt, împreuna cu referatul de aprobare', a declarat prefectul Vlad Angheluta, potrivit Agerpres.
În baza ordinului emis de prefect, consilierii locali urmeaza sa desemneze unul dintre viceprimari în functia de primar interimar al municipiului Piatra-Neamt.
Gheorghe Stefan este acuzat de luare de mita în forma continuata si spalare de bani, el fiind arestat preventiv pe 25 octombrie, alaturi de Gabriel Sandu, Nicolae Dumitru si Dorin Cocos în dosarul licentelor Microsoft.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.