Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Libertatea: Fugarul Sebastian Ghiță, în vacanță pe insulele grecești

Libertatea.ro
sebastian ghita

Insula grecească Mykonos este, de câțiva ani, ceea ce era Monte Carlo acum un deceniu: o destinație care a dat numele unui grup de influență, bine racordat la politica, afacerile și serviciile secrete din România. Aici a fost recunoscut de români aflați în concediu, potrivit Libertatea, fugarul Sebastian Ghiță, azilant în Serbia și cu procese de corupție în România.

Ghiță a fost zărit vineri pe o plajă, iar duminică seara pe terasa altei plaje. În pantaloni scurți, într-o cămașă albă, cu picioarele goale în nisip, fostul deputat  stătea de vorbă la un pahar de vin. Potrivit ziarului, Ghiță este însoțit de familie și de prieteni în insula din Marea Egee.

Fostul deputat PSD a plecat din țară în noaptea de 19 spre 20 decembrie 2016 din România, imediat după o întâlnire a comisiei de control a SRI. În 2018, Serbia a respins definitiv cererea de extrădare formulată de autoritățile de la București.

Citește și: Lovitură de imagine pentru PSD: Adrian Năstase spune că liberalii au dreptate să nu crească pensiile cu 40% .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.