Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Ghostbusters: Frozen Empire/ Vânătorii de fantome: Imperiul îngheţat' a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend - VIDEO

Action News Now
Box office

"Vânătorii de fantome: Imperiul îngheţat", cu Carrie Coon, Mckenna Grace, Paul Rudd, Bill Murray, Dan Aykroyd, Annie Potts în rolurile principale, a debutat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, informeaz[ news.ro.

Când descoperirea unui artefact străvechi dezlănţuie o forţă malefică, Vânătorii de fantome, noi şi vechi, trebuie să-şi unească forţele pentru a-şi proteja casa şi a salva lumea de o nouă eră glaciară.

Producţia, regizată de Gil Kenan, a fost văzută în cinematografe de 9.802 spectatori şi a generat venituri de 318.598 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro.

"Godzilla x Kong: The New Empire/ Godzilla x Kong: Un nou imperiu" a coborât un loc, până pe doi, în al treilea weekend de la debut. Filmul a adunat în săli 9.507 spectatori şi a strâns 300.477 de lei.

"Kung Fu Panda 4" a coborât în clasament două locuri, până pe trei, în al cincilea weekend de la lansare, după ce a generat venituri de 211.195 de lei.

Următoarele locuri sunt ocupate de două debuturi: "Război civil/ Civil War" (137.716 lei) şi "Back to Black: Povestea lui Amy" (128.359 de lei). Fiecare a adunat în săli peste 4.000 de spectatori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.