Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Craioveanu intermediază transferuri pentru doi dintre titularii naționali U21: pot ajunge la echipe din Spania

nationala tineret fotbal

Spaniolii au fost cu ochii pe naţionala lui Mirel Rădoi la Campionatul European U21. Scouteri de la mai multe cluburi au luat parte la turneul final şi se pare că au rămas impresionaţi de ceea ce au văzut.

Citește și: Semne de revenire pentru gimnastica românească: medalie de aur la Campionatele Mondiale

Astfel, Dennis Man şi George Puşcaş ar putea face trecerea în La Liga, după cum afirmă Gică Craioveanu. Fostul mare internaţional a fost întrebat de Dennis Man (interes din partea lui Alaves). Luni, el va discuta şi pentru atacantul George Puşcaş (interes din partea lui Levante). ”M-au întrebat cei de la Alaves despre el. Numai că Gigi Becali probabil că cere foarte mulţi bani. L-am recomandat pe Puşcaş mai multor echipe. Mâine (n.red. - azi) vorbesc cu Levante. Sunt prieten cu vicepreşedintele de acolo. Am vorbit şi cu cei de la Villarreal. Cred că avem cea mai bună generaţie din ultimii 20-30 de ani şi ar fi păcat ca aceşti băieţi să nu ajungă la echipe de top sau în campionate de top”, a spus Craioveanu la Digi Sport.

România a terminat în primele 4 naţionale la EURO. Tricolorii au fost eliminaţi de Germania în semifinale, cu 4-2, deşi la pauză conduceau cu 2-1. Competiţia a fost câştigată de Spania, care s-a impus cu 2-1 în faţa Germaniei. Ibericii au marcat câte un gol pe repriză, în timp ce reuşita nemţilor a venit pe finalul meciului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.