Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi acuză intenție la intrarea asupra lui Ianis în meciul cu Sepsi

www.romaniatv.net
Gică Hagi Ianis Hagi

Viitorul se pregătește de meciul din Cupa României în fața celor de la FC Hermannstadt, iar Gică Hagi a decis să lase acasă o parte dintre titularii formației de la malul Mării Negre.

Printre acești se numără și Ianis, fiul "Regelui", care a fost la un pas de o accidentare gravă în ultimul meci din Liga I Betano, cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 0-0.

Intrarea urâtă a lui Ousmane Viera i-ar fi putut compromite cariera lui Ianis.

"Ianis este ok, după meci am acceptat să meargă la interviuri. E mai bine, are plaga aceea care e destul de mare, dar se mișcă, face antrenament, dar e ok, d-asta nu s-a pus în discuție să vină la acest meci.

S-a văzut că intenția jucătorului a fost de a-i rupe piciorul unui fotbalist tânăr și cred eu că nu trebuie să evităm să spunem acest lucru, Ianis a avut noroc, să spunem că a fost destul de abil acolo, a reacționat foarte bine, a lăsat piciorul foarte moale, dacă nu, era altceva.

Bine că nu s-a soldat cu nimic, vorbim doar de o intenție gravă a unui jucător, care fără a juca fotbal, a încercat să-i facă rău altui jucător, care cred eu că și el trebuie să învețe din acest lucru.

De aceea nici nu am vrut să facem nu știu ce apel sau chiar dacă conducătorii ne-au zis că există un articol și să facem, dar noi nu căutam asta, căutăm să jucăm fotbal, atât. Vrem să iasă toți de pe teren sănătoși, toți sunt sportivi și între ei, chiar dacă există contact pentru că este un sport de bărbați, nu trebuie să ai niciodată intenție", a spus Hagi, în cadrul conferinței de presă susținută înaintea meciului din Cupa României cu FC Hermannstadt, care însă l-a arătat cu degetul și pe tehnicianul lui Sepsi, Eugen Neagoe, pe care îl consideră vinovatul principal în faza "intrării criminale" la piciorul lui Ianis:

"S-a văzut intenția clar, foarte clară, mai mult cum a declarat antrenorul lui Sepsi, care e un prieten, despre care știam că e un oltean corect. Nu e frumos din partea lui să vorbească așa. Adică acel lucru m-am făcut să cred că totul a fost planificat de la antrenor. Adică s-a planificat acel lucru, elimină-l pe Ianis, adică trebuie eliminat pentru că până atunci Ianis a fost cel mai bun jucător al nostru de pe teren, iar de atunci echipa nu a mai jucat. Până atunci echipa a jucat, practic câștigul a fost enorm de mare pentru Sepsi pentru că atunci a început să joace fotbal, când Ianis a dispărut. Nu a mai putut să joace și atunci au venit toate lucrurile bune ale lui Sepsi.

Înseamnă că au gândit-o de la vestiare, că acest lucru s-a premeditat, s-a gândit. A face rău unui jucător foarte tânăr, dar nu confundați a juca fotbal și a termina un jucător, nu sunt aceleași lucruri".

Hagi a tras un semnal de alarmă și către centralul partidei Sepsi - Viitorul, Marcel Bârsan, care a fost doar spectator la accidentarea lui Ianis:

"Arbitrul a tolerat un lucru grav, pentru că dacă atunci era eliminat, era cu totul alt meci".

Ianis Hagi: "Uitaţi-vă ce specimene vin. Mi-a râs în faţă, nu şi-a cerut nici scuze"

La finalul partidei, Ianis s-a dezlănţuit la adresa fotbalistului de la Sepsi, Ousmane Viera, pe care l-a acuzat că l-a accidentat intenţionat.

"Uitaţi-vă ce specimene vin...Să nu vorbesc prostii, că sunt foarte supărat. Noi încercăm să jucăm fotbal. Creştem copii, acceptăm duelurile la limită, dar vii şi îmi rupi piciorul. Nici fault nu a dat. După aia, pe teren alerga şi îmi râdea în faţă.

E lipsă de respect! Noroc că nu am avut piciorul în pământ, că poate mă lăsam de fotbal la 20 de ani. E păcat că lăsăm asemenea jucători să joace în Liga 1. Mi-a râs în faţă, nu şi-a cerut nici scuze. Păcat", a spus Ianis Hagi, pentru Digi Sport.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.