Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi, după victoria cu CFR Cluj: 'Am fost inspirat, am făcut lucruri foarte bune şi am avut un portar în formă'

www.gsp.ro
Gică Hagi

Tehnicianul Gheorghe Hagi a declarat, duminică seară, după meciul câştigat de FC Viitorul în faţa campioanei en titre CFR Cluj, scor 3-1, că a fost inspirat în alegerile făcute şi echipa sa a “făcut lucruri foarte bune”, anunță news.ro.

Citește și: După șeful DIICOT, se pregătește încă o ‘decapitare’ în Justiție! Cine ar putea fi ‘executat’

“Cred că am fost inspirat în alegerile făcute. Am avut controlul meciului 60 de minute. Strategia a fost bună, când ei ne făceau presiune aveam alternative, am ştiut să câştigăm meciul, am făcut lucruri foarte bune. Şi am avut un portar în formă. Bravo lui Căbuz. Suntem la egalitate de puncte cu CFR, suntem în faţă, am vândut în vară cei mai buni jucători… Stăm bine”, a spus Hagi la Digi Sport.

Gheorghe Hagi a menţionat că arbitrul George Găman le-a spus lui şi lui Dan Petrescu, la începutul jocului, că este o plăcere să îi arbitreze: “Ne-a zis că e o plăcere să ne arbitreze. Totul e de comunicare. Ei trebuie s aibă capacitatea să ne înţeleagă şi să dea mesajul care trebuie”.

Formaţia FC Viitorul a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (2-0), echipa CFR Cluj, în etapa a XII-a a Ligii I. Cele două echipe au acelaşi număr de puncte în clasament, 24, fiind departajate doar de golaveraj: CFR Cluj - locul 1, 24 de puncte, golaveraj 18, FC Viitorul – locul 2, 24 de puncte, golaveraj 14.

Citește și: Lovitură de teatru! Tudorel Toader susține că nu el se află în spatele Legii recursului compensatoriu – Pe cine dă vina

Au marcat Peteleu ’27 (autogol), Matei ’36 şi Rivaldinho ’57 pentru gazde, respectiv Culio ’76 (penalti) pentru oaspeţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.