Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gică Hagi le-a transmis un mesaj emoționant jucătorilor de la naţionala de tineret U21, după victoria cu Țara Galilor

Inquam Photos / Daniel Stoenciu
Hagi Viitorul Constanta

Naţionala de tineret U21, condusă de Mirel Rădoi, se află în faţa unei performanţe istorice, calificarea la Campionatul European. României îi sunt suficiente patru puncte din meciurile cu Ţara Galilor şi Liechtenstein (marţi, ora 21:00, Ploieşti) pentru a-şi asigura locul 1 şi a nu depinde de jocul rezultatelor, informează Mediafax.

Gică Hagi, liderul Generaţiei de Aur, a rostit cuvinte mari la finalul meciului câştigat de naţionala de tineret a României, 2-0 cu Ţara Galilor, la Cluj. "Regele" i-a lăudat pe tinerii care-i calcă pe urme, dar, ca şi selecţionerul Mirel Rădoi, a făcut apel calm şi a atras atenţia către meciul cu Liechtenstein, în care tricolorii mici trebuie să scoată un punct ca să se calificare la Euro 2019.

”Meritele sunt ale copiilor, ale lui Mirel, ale lui Isăilă. Bravo lor, merită apreciere. Poate că sunt şi eu o parte mică, dar copiii sunt foarte talentaţi. Au potenţial imens. Au avut antrenor şi prima dată, au antrenor bun şi acum”, a declarat Hagi, la TelekomSport.

Despre prestaţia lui Ianis Hagi, Gică a declarat: ”Toţi sunt importanţi. Ianis? Asta înseamnă un decar. Atârnă şi are presiune, dar o va duce bine”, mai spus Hagi.

Fostul număr 10 al Generaţiei de Aur a făcut o declaraţie superbă: ”Mai e un meci, trebuie să fim serioşi. După aceea totul e posibil. E frumos, e important pentru ei, dar ei trebuie să aibă ambiţia să fie mai buni decât am fost noi. Aşa e viaţa făcută, să treacă meciul cu Liechtenstein şi mai vorbim”, a conchis "Regele".

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.